Waarom zou u moeten werken met Buslead?

Bent u als een professioneel bustransport bedrijf  constant op zoek naar nieuwe klanten die ervoor kunnen zorgen dat uw omzet omhoog gaat? Dan is Buslead de perfecte partner voor u!

Wij zijn de intelligente en professionele verbinding tussen personen die op zoek zijn naar busverhuurders en reis- en busmaatschappijen.
Gebruik onze ervaring en kennis in het vakgebied om het succes van uw bedrijf te verhogen. 

Iedere dag ontvangen wij wel honderden aanvragen via ons netwerk, welke worden doorgestuurd aan onze partners om vervolgens deze een offerte op te laten stellen voor de klant. 

Hoe werkt het?
- Controleer de aanvragen van de klant: ontvang de meest aantrekkelijke vervoersaanvragen van vanuit uw regio. 
- Reageer op de aanvragen: selecteer de aanvragen waarop u wilt reageren en beantwoord de aanvraag rechtstreeks aan de geïnteresseerde klant. 
- Sluit de deals: u bevestigt de gegevens direct met de klant. 

Verleid uw klant met onovertroffen aanbiedingen!Uw voordelen:

Verhoog uw omzet 
Verbreed uw klantengroep door een uitbreiding van het aantal potentiële klanten. U kunt dit doen door deel te nemen aan een aanbesteding op Buslead (de dienst wordt aangeboden aan: particulieren, verenigingen, bedrijven, openbare bedrijven, reisbureaus, etc.). 

Vul uw eigen reisschema in
Verhoog de winstgevendheid van uw bedrijf door het optimaliseren van uw schema. Vul uw lege plekken in en verklein het aantal lege terugreizen door het versturen van aantrekkelijke aanbiedingen. Verhoog uw kansen op het winnen van de aanbestedingen. Bouw een optimale strategie door te reageren op de aanvragen die het meeste voorzien in uw behoeften.

Keuzevrijheid
Reageer alleen op de aanvragen die interessant zijn voor u. De klant, die de offertes ontvangt, zal zelf de meest aantrekkelijke offerte kiezen. 

In een aantal weken zal onze PRO website worden gelanceerd. U zult dan in staat zijn om GRATIS ons aanbod te bekijken en de aangeboden diensten uit te proberen! 

© Buslead ™ - Een merk van het bedrijf NEOTRAVEL