Wie zijn wij?

Een ervaren en innovatief team tot uw dienst!

Met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van busreizen, inclusief chauffeur, hebben de leiders van NEOTRAVEL de krachten gebundeld en het merk Buslead en de website Buslead.nl gelanceerd. Met deze website wordt er onderzoek gefaciliteerd naar verschillende bus- en minibusreizen voor de beste prijs, daarbij rekening houdend met het leveren van een hoge kwaliteit. 

Om een hoge kwaliteit bij al uw busreizen te kunnen garanderen, hebben wij een groot netwerk van langdurige, zakelijke partners die ons in staat stelt om er zeker van te zijn dat de middelen en het werk onberispelijk zijn. 

Buslead en Buslead.nl zijn de commerciële merken van Neotravel die een vergelijking van offertes van verschillende bus verhuurders aanbieden.

In 2014 was NEOTRAVEL gerangschikt op de 57e plaats in de lijst van meest veelbelovende start-ups in Frankrijk. Deze classificatie is mogelijk gemaakt door L'Express-Enterprise, EY en Ellisphere.

Met een aanzienlijk marktaandeel in de meeste Europese landen wordt Buslead gezien als Europa’s nummer 1 voor het organiseren en vergelijken van busverhuurders!

© Buslead ™ - Een merk van het bedrijf NEOTRAVEL